Головна » 2018 » Февраль » 14 » День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
14:43
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого в  Кіндрашівській ЗОШ I – III ступенів пройшли заходи до  Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав:

літературно – музична композиція

«Афганістан – наша пам ‘ть  і біль»,

інформаційно – виховний захід

«Афганістан.Чи потрібна нам була ця війна?»

Мета: розширити знання учнів про історичні події афганської війни; виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічної сторінки нашої історії; розповісти про односельчан, що служили в Афганістані, віддати данину пам’яті полеглим воїнам-афганцям.

Сьогодні вшанували пам’ять тих, хто поліг на афганській землі, дізнаємось про героїв цієї страшної війни. Молоді люди йшли туди не за орденами й медалями. Вони вірили, що виконують інтернаціональний обов’язок.

Нашим солдатам говорили, що вони виконують інтернаціональний обов’язок, тобто захищають братній народ. І вони, сліпо обдурені, „наводили лад” у тій країні „вогнем і мечем”.

Брудна, підступна війна… За що, за які ідеали , за чию Батьківщину, в ім’я якої мети загинули десятки тисяч юнаків? Сивіли від горя батьки і матері, ховаючи своїх дітей, вдовами ставали жінки в мирний час. У скількох сімей у траурному обрамленні зберігаються фотографії синів! Лише одну нагороду заробили вони за проявлену мужність і героїзм – право бути похованим на рідній землі.

Переглядів: 167 | Додав: volgainfo31 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar